Tuunattu pussipasta ja OUMPH!

Tässä tuotos alkuviikolta. Taas oli hirveän laiska päivä, niitä taitaa olla aika usein. Jääkaapissa ei ollut oikeastaan mitään, eli piti taikoa jotain ravinnoksi kelpaavaa kuivakaapista ja pakkasesta. Noh. Tällä kertaa päätin tuunata pastapussin. Te tiedätte ne ”lisää vain vesi ja kiehuta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen”. Ne ei ole mitään erityisen maukkaita. Saati riittäviä kahdelle. Kyllähän niissä lukee, että riittää kahdelle, mutta meillä ei.

Aina kun teen näitä pastapusseja lisään sinne makaroonin jämiä ja kasviksia tuomaan ruokasuutta enemmän. Tällä kertaa lisäsin tagliatelle pussin pohjalta ”muruset”, babyporkkanoita ja kevätsipulia. Tämä pastahan on valmis noin 5minuutissa, mutta jos lisäät tavaraa, ota huomioon veden määrä, milloin lisäät mitäkin ja pastan kypsyys. Itse en tuijota kelloa vaan katson milloin pasta on kypsää ja jos epäilen niin maistan.

Tällä kertaa oli myös testissä Cittarista löytämäni uusi ”vegeliha”. OUMPH! on uusi vegetuotteiden tuotemerkki, jotka ovat kaikki tehty soijaproteiinista. Tällä kerralla testasin maustettua Pulled Oumph!:ia. Tuote oli hyvä. Todella hyvä. Maku mieletön ja jopa hieman tulinen, mikä on siis hyvä asia. Monesti ”vegelihat” ovat todella mauttomia. Jos en olisi tiennyt, ei olisi erottanut pulled porkista. Ainoat miinukset oli pieni koko ja osa ”riekaleista” olivat aika isoja paloja.

Kannattaa tutustua tuotesarjaan! Itse ainakin aion testata kaikki sarjan tuotteet. http://oumph.se/fi/

Ja tottakai pasta piti kruunata reilulla läjällä parmesanjuustoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *